Loading...

O nama

STILKER STORE tvrtka je koja svoju budućnost gradi na najkvalitetnijoj ponudi keramičkih pločica, kupaonske opreme, kupaonskog namještaja i sanitarija

/slike/web_struktura/

Stilker Store je tvrtka čija poslovna avantura govori o keramici na drugačiji, originalan i kreativan način. Mi smo atelje keramike koji s entuzijazmom razvija friendly concept prema ljudima, kupcima i našim poslovnim partnerima gradeći pritom vlastiti identitet i istaknuto mjesto na tržištu keramike.

U radu s ljudima i za ljude, inspirirani trendovima svijeta dizajna u unutarnjoj i vanjskoj arhitekturi, odabiremo fleksibilna, modularna i komplementarna rješenja za unutarnja i vanjska okruženja.

Vizija koja se ogleda u našim projektima je individualni pristup s prilagodljivim i jedinstvenim idejama originalnog karaktera. Dizajnerima i partnerima nudimo drugačija rješenja koja objedinjuju vrhunsku estetiku i vrlo visoke tehničke performanse za suvremene zahtjeve i široko područje primjene.

Izravnija, življa i stvarnija komunikacija, uz slušanje i uvažavanje želja i mogućnosti, dosad je pridonijela ostvarenju brojnih velikih i malih projekata, a zadovoljni klijenti najveće su priznanje za naše zalaganje.

Dobrodošli - dopustite da vas inspiriramo!

 

Blog

Zavirite u naš blog