Loading...

Kad se keramički namještaj i sanitarije savršeno usklade u dizajn

Italgraniti Loom je kolekcija keramičkog namještaja i dizajnerskih elemenata koja otkriva savršenu sinergija između porculanskog kamena i sanitarne keramike i to kroz dvije linije kupaonskog namještaja Piano i Cilindro

29.06.2023

Zahvaljujući pametnom spoju performansi, funkcionalnosti i estetike, kupaonski namještaj i sanitarije mogu postati vrhunski dizajnerski stil - oživljen kroz čiste geometrijske linije, volumene s uravnoteženim proporcijama i jasnom elegancijom. Takve se kombinacije, stoga, mogu uklopiti u bilo koji stilski kontekst i - iznad svega uskladiti s keramičkim završnim obradama podova i zidova.

Najbolje to pokazuje Italgraniti Loom, kolekcija keramičkog namještaja i dizajnerskih elemenata arhitekata i umjetničkih direktora Andrea Parisija i Giuseppea Pezzana. Savršena sinergija između porculanskog kamena i sanitarne keramike oživljena je kroz dvije linije kupaonskog namještaja Piano i Cilindro.

Posebnost Lomm by Italgraniti kolekcije jest mogućnost prilagođavanja namještaja i dizajnerskih elemenata s pločama i mozaicima svih kolekcija keramike debljine 6 mm. Oblaganje zidova keramičkim pločicama pretvara ih u dizajnerske objekte koji su savršeno integrirani s prostorijama u kojima se nalaze, stvarajući stambene cjeline maksimalne usklađenosti.