Loading...

03

Fima O3 tuš glave prepoznatljiva oblika slova L spajaju se na zid ili strop, vrlo su podesive i inovativne ergometrije


BRAND
FIMA

Opis i specifikacije proizvoda

Tuš glava O3 dostupna je u dvije različite verzije: prva daje ekscentričniji i originalniji izgled zahvaljujući vanjskom položaju cilindra u usporedbi s razdjelnim elementom u obliku slova L.
Druga - tradicionalnija - ima položaj cilindra unutar razdjelnog elementa u obliku slova L, nakon priključka za dovod vode, za kompaktniji i čistiji dizajn. Ova varijanta također jamči linearnu instalaciju u odnosu na elemente upravljanja tušem.
 
Tri inovativna aeratora osiguravaju širok protok vode, s mogućnošću da se svaki mlaz individualno usmjeri i modulira prema osobnom ukusu - regulirajući potrošnju vode od samo 8 litara u minuti. Posebnost leži u smanjenoj brzini protoka vode, što pruža vašem tijelu dodatnu energiju i revitalizaciju. Vodopad je, pak, dizajniran tako da vašem tijelu pruža energizirajuću i snažnu masažu.
 
Tuš glava 03 dostupna je u cijelom rasponu završnih obrada Fima CARLO FRATTINI, kako bi se uklopila u sve njihove kupaonske kolekcije. Moderan dizajn, izrazita funkcionalnost i minimalističke linije čine je pogodnom za svaki stil i svaku kupaonicu.

Vezani proizvodi

Pogledajte ostale proizvode iz našeg asortimana