Loading...

ONA COLLECTION

Rocina najnovija kolekcija Ona odaje počast bogatstvu prirode Mediterana a njezina je glavna karakteristika - svestranost


BRAND
ROCA

Opis i specifikacije proizvoda

Funkcionalna, ali bez efekta hladnoće, s oštrom estetikom koja prati inherentnu toplinu prirodnog okoliša - stvorena je za one koji uživaju u moći mediteranskih krajolika.
Svestranost je ključ ove kolekcije. Tanki umivaonici imaju suptilniji, ali izdržljiviji dizajn sa slavinama koje su dizajnirane u obliku cilindra ili ravnih pravokutnih ručki.
 
Osim toga, skrivene fiksacije WC-a omogućuju čist i minimalan izgled u svakom trenutku. Nježna mat bijela boja sanitarija može se nadopuniti namještajem i dodacima u mediteranskim trendovskim bojama.
 
Ona brine i za udobnu visinu WC-a, ima veliki gumb za ispiranje i sporo zatvaranje sjedala te WC daske s praktičnim gumbom za brzo otpuštanje, te slavine u različitim veličinama. Osim toga, asimetrični umivaonici i kutne kade pružaju dodatnu eleganciju u kupaonici, dok ladice kupaonskog namještaja s funkcijama sporog zatvaranja i potpunim izvlačenjem savršeno pohranjuju sve vaše stvari.
 
Detalji koji mijenjaju sve u vašoj kupaonici su sastavni dio ove kolekcije: bez okvira, bez dodira i Supraglaze®. Zahodi bez ruba nemaju uglove ili kutove, a premaz Supraglaze® koji se nanosi na keramičke dijelove, osigurava pristupačnije i učinkovitije čišćenje. Tehnologija bez dodira, korištena u ispiranju, slavinama i dozatorima sapuna, funkcionira bez izravnog kontakta za dodatnu higijenu.

Vezani proizvodi

Pogledajte ostale proizvode iz našeg asortimana