Loading...

ONE SERIES

One Series je nova WEBERT kolekcija slavina nastala iz inovativnog proizvodnog procesa, koja po prvi put integrira izvanredni potencijal aditivne proizvodnje u dizajn interijera


BRAND
WEBERT

Opis i specifikacije proizvoda

Jedinstvena i posebna, ova serija redefinira granice u dizajnu i proizvodnji slavina, obogaćujući svakodnevni život novim poticajima. Sastoji se od 4 različite linije:

One-X
Spoj modernosti i bezvremenske elegancije, čelika, plemenitog i vječnog materijala, povezan s osjećajem hladnoće i strogosti, sada je organskiji i topliji. Oštri i kutni oblici izljeva savršeno odgovaraju mekoći tijela kao u modernoj zgradi ili umjetničkom djelu. Idealna je za kupaonicu koja ne traži kompromise.

One-B
Izvanredan osjećaj lakoće i pokreta pretvara se u pravu skulpturu kinetičke umjetnosti koja okruženju kupaonice daje osjećaj apsolutne svježine. Lagana i fluidna čelična oštrica savijena je tako da obavija cilindar pa izgleda kao mekana i tanka tkanina koja je zaštićuje.

One-A
Stvara snažan estetski i emocionalni doživljaj u kuhinji. Jednostavne i fluidne linije, poput prave skulpture, dočaravaju dinamiku i geometriju 3D teksture. Nevjerojatan dizajn, razvijen posebnim tehnologijama, daje kuhinjskom prostoru dašak inovativne jedinstvenosti.

Essential
Poseban skulpturalni oblik poluge spaja se s čistim linijama, dajući život savršenoj ravnoteži između jednostavnosti i profinjenosti. Vrlo moderna, pomalo avangardna, ova kuhinjska slavina prenosi svoj jedinstveni i kultni karakter na cijeli prostor.


Vezani proizvodi

Pogledajte ostale proizvode iz našeg asortimana