Loading...

Slavine Fima: kako je mikser postao ultimativni trend u interijerima

Od geometrijske strogoće, preko nazubljenih efekata u stilu dijamanata pa do luksuznih fasetiranih površina - trendi slavine stvorene su za sofisticirana okruženja

09.09.2022
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine
Fima slavine

Minimalistički detalji postali su novi trend u interijerima, a zahvaljujući različitim ukrasnim elementima, stvaraju inovativan vizualni jezik u kupaonicama i u kuhinjama.

Elegantni i jednostavni oblici slavina Fima poboljšani su i obogaćeni elegantnim teksturama koje reproduciraju trodimenzionalne površine sa sugestivnom vezom između baze i ručke. Od geometrijske strogoće, preko nazubljenih efekata u stilu dijamanata pa do luksuznih fasetiranih površina - trendi slavine stvorene su za sofisticirana okruženja, a mi u Stilker Store-u ih naprosto obožavamo!

Širok raspon galvanskih završnih obrada čini Fima kolekciju slavina još ekskluzivnijom i po mjeri; od kroma, crnog kroma, preko brušenog nikla, brušenog crnog kroma do zlata i brušenog zlata, te bijele mat i crne mat boje.

Brend Spillo Tech kao rezultat svog dugogodišnjeg rada i kvalitete donosi drugačiju formu jednostavnosti dizajna, a njihova briga za detalje na kraju vječni mikser pretvara u - ultimativni trend!

Bogatu kolekciju Fima slavina potražite u našem ateljeu keramike Stilker Store u Ilici 429a u Zagrebu!