Loading...

Fima Outdoor: Kolekcija tuš sistema i dodataka koji život čine uzbudljivijim!

Potraga za ljepotom u današnje vrijeme nadilazi funkcionalnost, s težnjom prema luksuznim proizvodima koji govore o užitku i ekskluzivnosti. Iz ovih razmišljanja proizlazi inspiracija za dizajn tri nove Fima linije – Marmoreu, Out.Side i Ingiro

26.07.2022
Fima Outdoor
Fima Outdoor
Fima Outdoor
Fima Outdoor
Fima Outdoor
Fima Outdoor
Fima Outdoor Marmorea
Fima Outdoor Out.Side
Fima Outdoor Ingiro

Velike društvene promjene koje je uzrokovala pandemija potaknula je mnoge brendove da istražuju i otvore se novom iskustvu dizajna – baš poput brenda Fima Carlo Frattini.

Njihova nova kolekcija Outdoor najbolji je primjer inspiracije svijetom u kojem živimo i nastojanja da na najugodniji način spojimo svoj privatni dom sa okolinom, ali da istodobno zadržimo svu privilegiju svoje privatnosti!

Interijeri se otvaraju eksterijerima jer potreba za prirodom i prirodnim materijalima veća je nego ikad prije. Ovisno i osobnim željama i potrebama sve je više 'dnevnih boravaka' na otvorenom i privatnim malih oaza za opuštanje poput bazena, whirlpoola i wellness kutaka u koje spada i nova Fima Outdoor kolekcija vanjskih tuševa, mješalica i drugih dodataka koji crpe inspiraciju iz stvarnosti kako bi ispričali viziju svojih dizajnera.

Potraga za ljepotom u današnje vrijeme nadilazi funkcionalnost, s težnjom prema luksuznim proizvodima koji govore o užitku i ekskluzivnosti. Iz ovih razmišljanja proizlazi inspiracija za dizajn tri noveFima  linije – Marmoreu, Out.Side i Ingiro.

Koje su karakteristike novih Fima Outdoor linija?

Marmorea je linija izvrsnog dizajna i vizualnog dojma koji naglašava estetsku vrijednost i profinjene detalje ne zaboravljajući otpornost i jednostavnost korištenja.

Out.Side se elegancijom i diskrecijom uklapa u najrazličitije kontekste, od kućnog vrta do SPA hotela s pet zvjezdica, kombinirajući estetiku namještaja i karakteristike osebujnog proizvoda dizajniranog da traje tijekom vremena.

Ingiro je linija koju je kreirao Lorenzo Damiani i predstavlja stup za tuš, ručni tuš i stalak - 3 različita Plug and Play proizvoda koji ne zahtijevaju nikakvu pripremu ili ugradnju pa se mogu dodati u bilo kojem trenutku za opremanje vanjskog prostora. Moraju se jednostavno spojiti na odvod vode, bilo da se radi o vrtnoj gumi ili namjenskom odvodu.