Loading...

Male keramičke pločice za velika dizajnerska djela

Male dimenzije keramičkih i porculanskih pločica neobičnih formata, glatke ili mat površine, sa strukturom ili bez – iznimno su popularne i na zidovima i na podovima – u svim prostorijama, a velik izbor nudi vam upravo Stilker Store

29.03.2022
Cevica Boom
Cevica Geometric
ABK
Cevica Vintage
Italgraniti
Cevica Boom
Italgraniti Metaline
ABK Chalk
Cevica Geometric
Cevica Boom
ABK Brick
Cevica Boom

Unatoč činjenici što se svake godine u trend uređenja uvodi nešto novo, keramičke pločice malog formata već godinama ne silaze sa scene.

Jedan od najpopularnijih formata malih dimenzija jest 7,5x15 i 7,5x30 cm te ćete ga pronaći u brojnim kuhinjama čiji vlasnici prate trendove u uređenju interijera. Postoje brojne kolekcije pločica koje nude različite dimenzije i mogućnosti njihovih kombinacija pa izbor na kraju ovisi o željama i ukusu klijenata. Stilker Store, kao atelje keramike s friendly konceptom prema ljudima, kupcima i poslovnim partnerima, nudi doista širok izbor keramičkih pločica malih dimenzija!

Iznimno popularne u svim prostorijama, a posebno u kuhinjama

Iznimno je važno istaknuti da su keramičke pločice vrhunske kvalitete, ne upijaju vlagu (jer su to najčešće pločice za kuhinje, ne zadržavaju mirise i lako se održavaju.

No, male dimenzije neobičnih formata, glatke ili mat površine, sa strukturom ili bez – iznimno su popularne i na zidovima i na podovima – u svim prostorijama. Svojim neobičnim oblikom daju poseban efekt izgledu zida ili poda, no pazite da ne pretjerate i skrenete punu pozornost samo na njih.

Od 'ciglica' preko heksagona do neobičnih oblika

Vrlo su popularne  keramičke pločice u obliku i dimenziji 'ciglice', iako je i sam taj oblik danas nešto izmijenjen, no izvrstan je za kuhinjske zidove jer daje razne mogućnosti slaganja i svevremensku trajnost. Pločice su to koje vam vjerojatno nikad neće dosaditi.

Heksagon oblik je doživio veliki uzlet, upotrebljava se i za zidne pločice i podne pločice, a pogodan je za razne dizajnerske igre. Primjerice, na podu je vrlo popularno urezati ga u laminat te tako dobiti 'infinity' prelaz između, recimo, kuhinje i boravka. Rhombus je novitet koji se sve više koristi, a radi se također o versatilnoj pločici koju je lijepo vidjeti i na zidu i na podu. Brojne kombinacije slaganja su vam na raspolaganju, a kombinirati ih možete i sa heksagon pločicama u odgovarajućoj dimenziji.

Na tržištu postoje i pločice u obliku kruga, što – morate priznati – daje posebnu čar izboru poželjnih pločica za vaš dom ili radni prostor. Poigrati se možete i sa pločicama u obliku trokuta, 3D strukturiranih pločica, kvadrata...

Nemojte se bojati boja nego se usudite biti – originalni!

Ponudu neobičnih pločica za zid i pod možete pogledati na našoj web stranicu www.stilker.hr u rubrici Asortiman, a posebno preporučamo brend Cevica koji karakteriziraju neobični oblici pločica. Također, posjetite Stilker Store u Ilici 492a i uvjerite se u bogat asortiman ponude.

SAVJET VIŠE

Instalacija pločica neobičnog formata ima svoju cijenu, a pri tom ne mislimo na cijenu same pločice. S obzirom da privlače puno pozornosti pobrinite se i da vaš majstor keramičar zna što radi. Ovdje nema mjesta pogrešci. Osim toga, veliki je izbor kombinacija. Mali formati vam dozvoljavaju igru i kreativnost.
Sami proizvođači često vam daju na uvid nekoliko mogućih shema slaganja, a ako kombinirate dvije vrste pločica – tada se ta brojka zna popeti i na dvadesetak mogućnosti. Izaberite najbolju opciju ovisno o kvadraturi zida ili poda koji oblažete. Uz sve to poigrati se možete i bojom fuga!