Loading...

Atlas Concorde - inovativna keramička rješenja za sve prostore

Stalne inovacije, tehnološka istraživanja, talijanski stil, društvena i ekološka odgovornost – samo su neke od odlika zbog kojih je Atlas Concorde lider u keramičkoj industriji

09.11.2022

Od 1969. Atlas Concorde se etablirao kao jedan od vodećih brendova u globalnom krajoliku keramičkih pločice te idealan partner za kupce i dizajnere koji traže vrhunske porculanske podne pločice i keramičke zidne pločice koje mogu ispuniti sve zahtjeve suvremene arhitekture.

Stalne inovacije, tehnološka istraživanja, talijanski stil, društvena i ekološka odgovornost: to su vrijednosti koje su ih uvijek vodile prema najvećem postignuću.

Atlas Concorde je dio Concorde grupe, jedne od vodećih globalnih holding kompanija u sektoru keramičkih pločica, s više od 2500 zaposlenika i prisutnošću na pet kontinenata.

Snažan afinitet između Atlas Concordea i svijeta međunarodnog dizajna i arhitekture odražava se u katalogu vrhunskih porculanskih površina za svaku vrstu tehničke i stilske primjene podnih i zidnih pločica u javnim, komercijalnim i ugostiteljskim zgradama.

Atlas Concorde nudi originalna keramička rješenja za sve prostore, koja su inovativna u stilu i tehnologiji - crpeći inspiraciju iz mramora, prirodnog kamena, betona i drva, kao i savjetodavne usluge po mjeri.

Otkrijte cijeli asortiman Atlas Concorde porculanskih i keramičkih pločica u našem ateljeu keramike Stilker Store u Ilici 429a!