Loading...

Planinska kuća sofisticirana dizajna: savršen balans kamena i drva?

Ova planinska kuća u Italiji na najljepši način dočarava što sve može napraviti kombinacija pločica Poetry Stone Piase Smoke

23.11.2022

Tri vizualno upečatljive varijante prirodnog kamena s različitim teksturama i bojama aduti su kolekcije Poetry Stone, a sve su idealne za eksperimentalni pristup tipičan za ABK.

Studio OTTO, odnosno dizajnerica Paola Navone, koristila je efekt kamena kao osnovu za kreiranje ručno rađenih ukrasa - pomalo nesavršenog izgleda - u obliku ugraviranih efekata, bijelih poteza kistom ili metalnih dizajna u modernom stilu.

Osim varijanti pločica po nazivom Piase i Pirineji, postoji i treća - Trani, a sve ih karakterizira nova 3D tehnologija, revolucionarni proces koji kombinira materijale i estetske efekte za stvaranje površina s izvanrednom taktilnom privlačnošću.

Tri boje - MUD, SMOKE i ASH

Ovaj put predstavljamo vam liniju Piase koja simbolizira Piasentinu, dobro poznati kamen iz regije Friuli, koji je odabran za kolekciju POETRY HOUSE zbog svog dinamičnog i dekorativnog efekta žila te kontrasta svijetlih i tamnih nijansi.
Izvorni kamen rekreiran je u tri boje - MUD, SMOKE i ASH, koje kombiniraju prepoznatljivu estetiku materijala sa suvremenom i sofisticiranom paletom boja. Na primjeru ove prekrasne planinske kuće možemo vidjeti kao se savršeno mogu kombinirati kamen i drvo!

Više o kolekciji ABK Poetry i svim njezinim podkolekcijama saznajte u našem ateljeu keramike Stilker Store u Ilici 429a!