Loading...

Wide & Style - inovativne keramičke tapete impresivnih veličina

Zahvaljujući njihovoj maloj debljini od svega 7 mm, a velikoj dimenziji, porculanske pločice Wide & Style savršene su za zidove većih rezidencijalnih prostora ili za komercijalnu uporabu

16.01.2023

Wide & Style je kolekcija porculanskihi pločica iznimno velikih dimenzija talijanskog brenda  ABK koja s pravom nosi dodatni naziv - dizajn keramička tapeta.

Ova kolekcija je posebna i namjenjena je onima koji znaju cijeniti inovativnost, nove tehnologije i moderan dizajn. Porculanske ploče od 7 mm proizvedene su pomoću tehnologije CONTINUA+. Zahvaljujući maloj debljini i velikim dimenzijama, ove pločice su idealne za upotrebu u velikim stambenim i poslovnim prostorima, a raspon dimenzija ovih keramičkih tapeta kreće se sve do impresivnih 160×320 cm.

Savršene za zidove većih rezidencijalnih prostora ili za komercijalnu uporabu

Zahvaljujući njihovoj maloj debljini od svega 7 mm, a velikoj dimenziji, porculanske pločice Wide & Style savršene su za zidove većih rezidencijalnih prostora ili za komercijalnu uporabu. Primjerice, želite li prostor dnevnog boravka učiniti posebnim, ili naglasiti ulazni dio u kući ili stanu, Wide&Style je savršen izbor za vas.

Uređujete li poslovni prostor, restoran, bar ili turistički objekt, dizajnirajte zid pomoću Wide&Style keramičke tapete i impresionirajte svoje goste. Vrlo uspješno će zamijeniti canvas, bojanje zida ili bilo koju drugu art izvedbu na vašim zidovima, a za uzvrat dobili ste dugotrajno rješenje koje se lako održava.

U ovoj su zbirci dostupni različiti motivi i efekti, od metalnih i kamenih dizajna u rasponu boja do zadivljujućih i šarenih izvedbi velikih porculanskih ploča. Dostupna je i serija unutar kolekcije naziva Color Therapy nalik na jednu ogromnu bojanku. Savršena je za male i velike kreativce, a priča koja prati samu seriju je opuštanje i kreativno izražavanje. Ukoliko ste ljubitelj bojanki za odrasle, ili uređujete dječju sobu ili ste pak vlasnik dječje igraonice - ovo je savršen izbor za uređenje prostora. 

Iznimne karakteristike i kvaliteta porculanskih pločica

Keramičke tapete Wide&Style izbor su dizajnera kod modernog uređenja prostora, kako unutarnjeg, tako i vanjskog. Zbog svojih karakteristika i iznimne kvalitete, ove ploče se upotrebljavaju i kao fasada na kući, kod uređenje ulaza i hodnika u stambenim zgradama i poslovnim objektima.

Uređujete li kupaonicu, porculanska pločica dimenzije 120×240cm savršena je za tuš kabinu. Osim posebnog efekta kojeg daju pločice iz kolekcije Wide & Style, brojne su koristi upotrebom jedne ovakve ploče - nema fuga čime je znatno olakšano održavanje, postavljate jednu "pločicu" na zid umjesto na desetke, krojite ju točno na dimenziju i time smanjujete otpad koji bi inače imali kupovinom drugih vrsta pločica.