Loading...

Izašao je časopis Ceramico by Stilker Store – u novom, luksuznijem izdanju!

S ponosom vam predstavljamo ekskluzivno izdanje časopisa Ceramico by Stilker Store kojim se želimo predstaviti kao tvrtka čija poslovna avantura govori o keramici na originalan i kreativan način

22.02.2022

Kao atelje keramike s dugogodišnjim iskustvom i velikim entuzijazmom razvijamo friendly concept prema ljudima, kupcima i poslovnim partnerima - a pri tome gradimo vlastiti identitet i istaknuto mjesto na tržištu keramike.

Nastojeći njegovati izravniju komunikaciju, uz slušanje i uvažavanje vaših želja i mogućnosti, dosad smo ostvarili brojne velike i male projekte – i na svaki smo podjednako ponosni.
 
Nadamo se kako će, listajući stranice našeg časopisa Ceramico by Stilker Store, pronaći brojne inspiracije podjednako i dizajneri i naši partneri i kupci. Vizija koja se ogleda u našim projektima jest individualni pristup s prilagodljivim i jedinstvenim idejama originalnog karaktera i to smo nastojali predstaviti i kroz ovo luksuzno izdanje!
 
Od pločica velikih dimenzija koje predstavljaju remek-djela interijera do onim malih dimenzija, ali velikih mogućnosti i ideja – za brzo i lako održavanje. Pločice su postale i umjetnička djela s brojnim vizualnim efektima, pa nikoga ne čudi da ih sve više nalazimo ne samo u interijerima i eksterijerima, nego i na svugdje oko nas pa čak i na fasadama i(li) od njih 'izrađujemo' kupaonski namještaj!
Pločice su sve održivije, energetski učinkovitije i atraktivnog dizajna, a posebnu priču u dizajnu kreiraju dekorativne tapete. Na koncu, priča o domu kao našem utočištu ne bi bila potpuna bez maštovito dizajniranih sanitarija u sve veselijim i smjelijim bojama, trendi slavina za sofisticirani dom, kada i tuš kada koje dočaravaju pravi wellness ugođaj u našem domu, pa čak i radijatora koje bismo mogli lako zamijeniti za umjetničke instalacije...